Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Disc Golf Pro Tourilla tutut nimet kärjessä

Disc Golf Pro Tourilla tutut nimet kärjessä

Isaac Robinson, Idlewild open
Isaac Robinson Idlewild Openissa 2023. Kuva: DGPT
Mainos

Viikonloppuna Disc Golf Pro Tourilla kilpaillaan perinteikkään Idlewildin mestaruudesta. Rata on ollut jo pitkään osana Disc Golf Pro Touria. Se tunnetaan siitä, että harvoin ennakkosuosikki tai puolustava mestari on pystynyt voittamaan kilpailua. Nyt kärjessä ovat kuitenkin tutut nimet molemmissa luokissa.

Robinson johtaa avointa luokkaa

Isaac Robinson pelasi hurjan toisen kierroksen ja nappasi johtopaikan viimeiselle kierrokselle lähdettäessä yhdessä Gannon Buhrin kanssa. He ovat tuloksessa -20. Kärkikortissa nähdään myös Calvin Heimburg (-19) ja Kevin Jones (-17).

Ensimmäisen kierroksen jälkeen nähtiin yllätysnimiä kärkikortissa, mutta he eivät pystyneet pitämään kärkisijoja, kun ennakkosuosikit löysivät oikeat heittolinjat ja nousivat kärkisijoille.

Isaac Robinson voitti kilpailun viime vuonna. Idlewild pelataan seitsemättä kertaa Disc Golf Pro Tourilla. Yksikään avoimen luokan voittaja ei ole vielä pystynyt uusimaan mestaruutta.

Mandujanon paluu

Viime vuonna erinomaisesti pelannut Valerie Mandujano kärsi alkukauden loukkaantumisista. Nyt hän on kuitenkin palannut takaisin kisaamaan ja johtaa Idlewildin naisten luokkaa kahden kierroksen jälkeen tuloksella -6. Toisen sijan jakavat Cadence Burge ja Lykke Lorentzen tuloksella -3.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailun viimeinen kierros pelataan sunnuntai-iltana. Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 16.30 ja avoimen luokan lähetys kello 22.30.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version