Koti Kilpailut DGPT Europe Viikonloppuna vuorossa viimeiset kilpailut ennen frisbeegolfin MM-kisoja

Viikonloppuna vuorossa viimeiset kilpailut ennen frisbeegolfin MM-kisoja

Silas Schultz Idlewild
Silas Schultz oli harjoittelemassa Idlewildin rataa. Kuva: DGPT
Mainos

Tulevana viikonloppuna on vuoden viimeinen kahden Disc Golf Pro Tourin osakilpailun loppuviikko, kun Kentuckyssa, Yhdysvalloissa kisataan Idlewild Open ja Viron Alutagusessa käydään Baltic Disc Golf Championship.

Idlewild on ollut Disc Golf Pro Tourin pysäkkinä jo vuodesta 2017. Tänä vuonna lisäjännityksen tuo seuraavaksi ohjelmassa olevat frisbeegolfin MM-kisat, jotka kilpaillaan Yhdysvaltojen Virginiassa 21.-25.8.2024.

Avoimessa luokassa mestaruutta puolustaa Gannon Buhr. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että kukaan ei ole onnistunut voittamaan kilpailua kahdesti. Rikkoutuuko kaava tänä vuonna vai saako Idlewild taas uuden mestarin? Kuka ottaa viimeisen kiertuevoiton ennen MM-kisoja?

Kisassa ei ole mukana suomalaisia.

Ketkä nappavat Euroopan viimeiset USDGC-liput?

Virossa kisataan kesän viimeinen DGPT Europen osakilpailu, jonka isoimpana tähtenä oli viime viikonlopun voittaja Joona Heinänen. 96 miehen ja yhdeksän naisen joukosta vain Nestori Tuhkanen on ilmoittautunut loppukuun MM-kisoihin.

Osakilpailussa jaetaan kesän viimeiset osallistumisoikeudet lokakuun Yhdysvaltojen mestaruuskisaan (USDGC), joka on lajin legendaarisin kilpailu. Avoimessa luokassa paikkoja on jaossa 2 kpl. Katso täältä, kenellä on paikka ja ketkä ovat kiinni paikoissa realiajassa.

Kilpailusta tulee jälkilähetykset MDG Median Youtube-kanavalle.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version