Koti Kilpailut DGPT Europe Suomalaismiehet kolmoisjohdossa finaalikierrokselle DGPT Europen avauskisassa Belgiassa

Suomalaismiehet kolmoisjohdossa finaalikierrokselle DGPT Europen avauskisassa Belgiassa

Nestori Tuhkanen Belgian Open
Nestori Tuhkanen hakee kauden avauskisastaan voittoa Belgiassa. Kuva: DGPT
Mainos

DGPT Europe käynnistyi viikonloppuna Belgiassa Silver-tason kisalla. Suomalaisittain kilpailun kaksi ensimmäistä kierrosta on sujunut mainiosti, kun avoimessa luokassa suomalaismiehet ovat kolmoisjohdossa.

Kilpailun kärkipaikkaa jakavat Nestori Tuhkanen ja Teemu Lampainen tasatuloksella -17. Kolmannella sijalla on Daniel Davidsson tuloksella -14.

Lauri Lehtisen paluu kisakentille ei ole toistaiseksi sujunut odotusten mukaisesti. Viime viikolla Tammer Openin voittoa juhlinut Lehtinen on vasta sijalla 39 tuloksessa -1.

Kilpailun kolmas ja viimeinen kierros käydään sunnuntaina. Tuloksia voi seurata suorana PDGA Live-palvelusta. Suoraa lähetystä ei ole saatavilla DGPT Europen Silver-kisoista. Kärkikortin jälkilähetykset julkaistaan MDG Median Youtube-kanavalle kierroksen jälkeisenä päivänä.

Naisten luokassa odotettu hallitsija

Naisten luokka etenee odotetusti virolaiskomennossa, kun Anneli Tõugjas-Männiste johtaa kilpailua tuloksella -2. Toisena on Kaire Tekku tuloksessa +1. Ainoana suomalaisena kisassa oleva nuori huippulupaus Iida Lehtomäki on kolmantena tuloksella +7.

Naisten luokan osallistujakaarti on ohut sillä Euroopan terävin kärki palasi vasta tällä viikolla Yhdysvalloista ja nauttivat ansaitusta väliviikosta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version