Koti Kilpailut DGPT Europe Silva Saarinen ja Väinö Mäkelä kärkitaistelussa kovatasoisessa Norjan kisassa

Silva Saarinen ja Väinö Mäkelä kärkitaistelussa kovatasoisessa Norjan kisassa

Silva Saarinen Krokhol 2024
Silva Saarinen on voittanut viimeiset viisi DGPT Europen osakilpailua. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Maailman parhaaksi valittu frisbeegolfrata, Krokhol Disc Golf Course, isännöi viikonloppuna vuoden neljättä Euroopassa järjestettävää Disc Golf Pro Tourin Elite-kisaa.

Avauskierroksella avoimen luokan kärkeen kiilasi Ricky Wysocki hurjalla -13 kierrostuloksella. Wysocki täräytti yhden vuoden parhaista kierroksista, mikä antaa kaksinkertaiselle maailmanmestarille peräti neljän heiton kaulan toisena olevaan Gannon Buhriin (-9). Tuloksessa -8 on peräti kuusi heittäjää, joista yksi on Väinö Mäkelä, joka pelaa toisella kierroksella jahtikortissa.

Mäkelä on selvästi alkanut löytämään peliään, kun pahin sopimusmylläkkä on jäänyt taakse. SM-kisat olivat PDGA ratingin valossa Mäkelän paras kisa kuukausiin.

Mäkelän takana on vahva suomalaisrintama, kun tuloksesta -7 löytyvät Joona Heinänen, Samuel Hänninen, Niklas Anttila ja tuore Suomen mestari Teemu Talikainen.

Kisassa on mukana hurja määrä Yhdysvaltojen tähtipelaajia. Lähes kaikki maailman kärkipelaajat kisaavat heinäkuun lopun kilpailut Euroopassa: Krokhol Open (Oslo, Norja), European Open (Nokia ja Tampere) ja Disc Golf Festival (Tallinna, Viro).

Silva Saarinen kärjessä naisten luokassa

Euroopan valtijaaksi tituleerattu Silva Saarinen oli totutun vahva avauskierroksella. Saarinen on avauskierroksen jälkeen kärjessä tuloksessa -6. Toisena ovat Anniken Steen ja Rachel Turton tuloksella -5. Kärkikortissa nähdään myös Heidi Laine (-3).

Avauskierroksella isoimman huomion keräsi Kristin Tattar, joka palasi loukkaantumisen jälkeen kisaradoille. Tattarin paluu sujui kohtuullisesti – hän on tasoissa Heidi Laineen kanssa tuloksessa -3 ja lähtee jahtaamaan kärjessä olevaa Silva Saarista lauantaina.

Kilpailu jatkuu lauantaina. Naisten luokan kärkikortti aloittaa pelinsä klo 11.00. Videokortissa pelaavan Väinö Mäkelän toinen kierros alkaa klo 16.45. Toista kierrosta voi seurata suorana Disc Golf Networkilta.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version