Koti Kilpailut DGPT Europe Lenni Kemppainen nousi toiseksi huippukierroksella – Tsekin Semerád jatkaa kärjessä

Lenni Kemppainen nousi toiseksi huippukierroksella – Tsekin Semerád jatkaa kärjessä

Lenni Kemppaisen kova harjoittelu talvella on tuottanut tulosta alkukesän kisoissa. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Heinola Openin toinen päivä avoimessa luokassa tarjosi tasaista peliä koko kierroksen ajan. Parhaiten toisella kierroksella pelasi Lenni Kemppainen, joka nosti itsensä kierrostuloksella -8 aina toiseksi.

“Tosi hyvät fiilikset. Peli on jo pidemmän aikaa tuntunut tosi hyvältä. Mulla on alla Suomen Pro Tourilta kakkos- ja kolmossijat. Pelaaminen ei oo tuntunut ikinä niin hyvältä kun tällä hetkellä”, Lenni Kemppainen kertoo haastattelussa.

Kilpailua johtaa Tsekin Jakub Semerád tuloksella -14. Lenni Kemppainen on yhteistuloksessa -13. Kolmannella sijalla tuloksessa -11 on lisää suomalaisjahtaajia: Eetu Tuominen, Teemu Lampainen ja Onni Arminen. Näistä kaksi ensin mainittua nähdään Semerádin ja Kemppaisen kanssa kärkikortissa finaalikierroksella.

Kilpailun viimeinen kierros käydään sunnuntaina. Kärkikortti aloittaa pelinsä klo 16.00. Kilpailu käydään maailmankuululla Kippasuo DiscGolfPark Worldissa Heinolassa. “Kippiksen” tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Pelaajia pääsee seuraamaan vain 5 euron pääsylipulla, joita voi ostaa paikan päältä.

Jälkituotannot julkaistaan kierrosta seuraavana päivänä MDG Median Youtube-kanavalla.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version