Koti Kilpailut DGPT Europe Eveliina Salonen ratkaisi voiton hurjilla puteilla – “Veikkaan, että kukaan ei uskoisi”

Eveliina Salonen ratkaisi voiton hurjilla puteilla – “Veikkaan, että kukaan ei uskoisi”

Eveliina Salonen Copenhagen open 2024 voittaja
Eveliina Salonen onnistuu ratkaisevassa putissa jatkoväylällä. Virolainen Kaidi Allsalu seuraa taustalla. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen otti huiman voiton Euroopan Disc Golf Pro Tourin ensimmäisellä Elite-kisalla Copenhagen Openissa. Eveliinalle voitto on jo kolmas tämän vuoden ammattilaiskisoissa.

Lue myös: Eveliina Salonen voittoon hurjalla loppuvedolla – ratkaisua haettiin lisäväyliltä

“Aika mielenkiintoinen kisa”, Eveliina Salonen tiivisti Frisbeegolfmedialla. “Ensimmäinen kierros oli tosi vaikea. Eilen oli helppoa ja kivaa. Tänään oli taas vaikeuksia, ennen tuota loppua.”

“Olin kuudennella väylällä vielä yhdeksän heittoa perässä. Mietin, että aika kovan tuloksen saa vielä pelata, jos mielii voittaa. Missasin monta mahdollisuutta takaysillä, mutta silti se ero vain kaveni. Yhtäkkiä näköjään voi nousta sieltä”, Salonen jatkoi.

Mainos

Kilpailua johtanut Allsalu ei onnistunut hyödyntämään Eveliina Salosen virheitä. Pirkkalassa asuva Salonen ratkaisi voiton lopulta hurjilla puttisuorituksilla, mikä yllätti myös pelaajan itse.

“Puttiin ei ollut tänään mitään luottoa. Ne ei sujuneet lämpässäkään”, Salonen paljasti.

“En tiedä mistä nuo loppuväylien putit tulivat. Meikäläinen ei yleensä paukuttele noita pidempiä putteja, mutta hyvä että upposi.” Salonen nauroi. “Veikkaan, että kukaan ei uskoisi, että tämä se tuo olisi mahdollista ainakaan vielä. Yllättävää.”

Eveliina Salonen jää noin kuukauden mittaiselle kilpailutauolle. Hänen kausi jatkuu Turku Openissa kesäkuun puolivälissä.

Mainos
Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version