Koti Kilpailut DGPT Europe Eveliina Salonen nousi rataennätyksellä voittotaisteluun

Eveliina Salonen nousi rataennätyksellä voittotaisteluun

Eveliina Salonen Copenhagen Open
Eveliina Salonen palasi omalle tasolleen vaikean ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen oli hurjassa vireessä Disc Golf Pro Tourin Elite-kisan, Copenhagen Openin toisella kierroksella. Rataennätyksen -10 pelannut Salonen nosti itseään kahdeksan sijaa toiseksi kokonaistulokseen -11.

Kilpailua johtaa edelleen virolainen, Copenhagen Openin puolustava mestari Kaidi Allsalu. Allsalun peli on toiminut loistavasti ja hän on kokonaistuloksessa -15. Allsalun on onnistuttava viimeisellä kierroksella, jotta hän pystyy pitämään suomalaisen Major-voittajan takanaan.

Mainos

Kolmantena kisassa on Silva Saarinen tuloksella -8. Saarinen ei saanut peliään kulkemaan edellispäivän tavoin. Mikäli Saarinen mielii voittotaisteluun, virheisiin ei ole varaa sunnuntain finaalikierroksella. Kärkikortin täydentää Jenni Karppinen (-4), joka tekee ensiesiintymisensä Disc Golf Pro Tourin Elite-osakilpailun kärkikortissa.

Mitalisijoitukset vaikuttavat ratkenneen, sillä toisella kierroksella erot kasvoivat isoiksi. Katso kaikki tulokset täältä.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina ja sitä voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta klo 10.40 alkaen. Kolmen suomalaisnaisen tähdittämä kärkikortti lähtee liikkeelle klo 11.00.

Mainos
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version