Koti DGPT Europe European Disc Golf Festival Viron European Disc Golf Festivaliin odotetaan ennätysyleisöä – “VIP-liput ovat myyneet hyvin”

Viron European Disc Golf Festivaliin odotetaan ennätysyleisöä – “VIP-liput ovat myyneet hyvin”

European Disc Golf Festival
European Disc Golf Festival järjestetään historiallisella paikalla Tallinnan laululavalla. Kuva: European Disc Golf Festival.
Mainos

European Disc Golf Festivalin järjestelyt ja lipunmyynti on kovassa vauhdissa.

DGPT Europen viidenteen ja viimeiseen Elite-kisaan odotetaan ennätysyleisöä. Viime vuonna Tallinnan laululavalla nähtiin tuhansia turisteja nauttimassa huipputason frisbeegolfissa. Tänä vuonna virolaiset ovat laittaneet uutta vaihdetta silmään; kisassa nähdään maailman parhaat frisbeegolfaajat ja Tallinnan katukuvassa on harva se päivä mainoksia kilpailusta.

Viime vuoden Tallinnan EM-kisat olivat virolaisen frisbeegolfin taidonnäyte ja se on näkynyt myös lipunmyynnissä: “Lipunmyynti on sujunut suunnitelmien mukaisesti”, Silver Leetma kommentoi European Disc Golf Festivalin kuulumisia. “Erityisesti kolmen päivän VIP-liput ovat myyneet hyvin.”

Positiivinen VIP-lipunmyynti ei ole suomalaisittain yllätys. Esimerkiksi kolmen päivän VIP-lippuun sisältää ilmaisen juomatarjoilun, kisakiekon ja perjantai-illan kierroksen Seppo Pajun suunnittelemalla kisaradalla.

Tiesitkö, että saat koodilla FBGM10 10% alennuksen KAIKISTA lipuista? Osta liput täältä.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version