Koti Kilpailut Champions Cup Kuka selviää maailman vaikeimmalta radalta voittajana?

Kuka selviää maailman vaikeimmalta radalta voittajana?

Champions CUp 2024
Väylän 12 tuloskeskiarvo on ollut lähes 1,5 heittoa yli par-lukeman. Kuva: DGPT
Mainos

Frisbeegolfin Champions Cup kilpaillaan 25.-28.4.2024 Mortonissa Illinoisissa. Champions Cup on yksi vuoden neljästä Major-kisasta.

Kisa käydään tänä vuonna Northwood Blackin frisbeegolfradalla, jota pidetään maailman vaikeimpana ratana. Radan kuuluisin ja vaikein väylä on numero 12, jonka birdie-% on vaatimattomat 1,34%. Eli viimeisen kolmen vuoden aikana 896 pelikerrasta vain 12 on päätynyt birdieen.

Tiukalla metsäisellä radalla voittajaksi yltää se, joka selviää radasta niin henkisesti kuin fyysisesti.

Rata voisi ainakin lähtökohtaisesti sopia suomalaisille, sillä suomalaisheittäjät pitävät enemmän metsäradoista. Tilanteesta erikoisen tekee se, että kukaan suomalaisisista ei kuitenkaan ole pelannut kyseisellä radalla. Radalla on pelattu vuosien saatossa useita kertoja, mutta useimmiten kisat ovat asettuneet kesälle, jolloin suomalaiset ovat kilpailleet Euroopassa. Viimeisin kosketus rataan on Väinö Mäkelällä, joka kilpaili vuonna 2019 järjestetyissä MM-kisoissa, mutta siitä radasta vain neljä väylää nähdään Champions Cupissa.

Suomalaisittain ensimmäistä Major-voittoa on tavoittelemassa viisi urheilijaa:

Isoimmat odotukset kohdistuvat Niklas Anttilaan, joka on ollut muita suomalaisia selvästi parempi alkukauden kisoissa. Anttila nähdään avauskierroksella videokortissa klo 22.25 alkaen.

Suomalaisista naisten luokassa nähdään seuraavat kilpailijat:

Kilpailu käydään torstaista sunnuntaihin 25.-28.4.2024. Lähtöajat julkaistaan täällä.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version