Koti Uutiset Frisbeegolfareiden sopimustilanteet puhututtavat vuoden vaihteessa – näistä tiedetään jo nyt

Frisbeegolfareiden sopimustilanteet puhututtavat vuoden vaihteessa – näistä tiedetään jo nyt

Lauri Lehtinen latitude64
Lauri Lehtinen jatkaa Latitudella myös vuoden 2024. Kuva: DGPT
Mainos

Ketkä pelaajat heittävät kenenkin valmistajan kiekkoja tulevana vuonna? Tässä ovat tärkeimmät uutiset ja mielenkiintoisimmat huhut tässä vuoden lopussa.

Vahvistetut sopimusuutiset Suomesta ja maailmalta

Suomalaisittain tiedetään, että Latitude64 teki jatkosopimuksen kahden suomalaispelaajan kanssa: Lauri Lehtisen ja Olivia Kindstedtin.

Lauri Lehtinen oli viime vuonna MM-kisoissa paras Latituden avoimen luokan pelaaja. Latitude 64 palkitsi Lehtisen yhden vuoden jatkolla Latituden Grand-tiimis.

Olivia Kindstedt jatkaa Latituden Gold-tiimissä. Kindstedt nosti ratingiaan mukavasti vuoden mittaa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin Oulun osakilpailun.

Useat yhdysvaltalaispelaajat ovat tehneet jatkosopimuksia valmistajien kanssa. Näistä isoimpana nähtiin jo aikaisemmin julkaistu neljän vuoden jatkosopimus Matthew Orumin ja Westside Discsin välillä. Katso näyttävä video julkaisusta alta.

Muita vahvistettuja uutisia:

  • Casey White jatkaa Discmanialla ainakin vuoden 2024
  • Norjan paras naispelaaja Lykke Lorentzen lähtee Prodigyltä
  • Chris Clemons lähtee Dynamic Discsiltä

Isoimmat odotukset ja huhut

Monien mielenkiinto kohdistuu Gannon Buhriin, jonka odotetaan tekevän jonkinlaisia siirtoja kiekkosponsorin suhteen. Buhr yritti jo irtautua vuonna 2023 sopimuksesta Prodigyn kanssa, mutta yhteistyö jatkui oikeustaisteluiden jälkeen vuoden loppuun. Vaikea nähdä, että Buhr jatkaisi Prodigyllä enää vuonna 2024, mutta mihin nuori lupaus suuntaa?

Suomalaisittain kiinnostavia huhupuheita on pyörinyt Discmanian pelaajien ympärillä. Niklas Anttilan sopimus on katkolla vuoden vaihteessa; jatkaako Anttila Discmanialla vai siirtyykö hän toiseen talliin?

Eagle McMahonin sopimus Discmanian kanssa on niinikään katkolla. McMahonin ympärillä on pyörinyt isompi huhumylly Yhdysvalloissa. McMahonilla leikattiin käsi loka-marraskuun vaihtessa, jonka jälkeen hän on viettänyt hiljaiseloa. Monet odottavat sosiaalisessa mediassa, että Eagle siirtyy MVP Discsille Simon Lizotten seuraksi.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version