Koti Uutiset Discmania ja Roni Back aloittavat laajamittaisen yhteistyön

Discmania ja Roni Back aloittavat laajamittaisen yhteistyön

Roni Back frisbeegolf
Roni Back tunnetaan innokkaana frisbeegolfaajana.
Mainos

Suomalainen frisbeegolfmerkki Discmania sekä suosittu suomalainen tubettaja Roni Back aloittavat laajamittaisen yhteistyön frisbeegolfin parissa. Yhteistyö kestää vuoden 2024 loppuun saakka. Yhteistyö tarkoittaa Youtube-sisältöjä sekä Roni Backille suunnitellun signature-kiekon lanseeraamista keväällä 2024.

Huippusuosittu Roni Back on tunnettu innokkaana amatöörifrisbeegolfaajana. Suomen suosituin tubettaja hyppää isosti mukaan frisbeegolfiin.

“Discmania on Euroopan johtavana frisbeegolfmerkkinä vahvasti mukana lajin edistämisessä ruohonjuuritasolla. Tähän “koko kansan Ronilla” on pitkäaikaisena vaikuttajana hyvä kontaktipinta. Uskon, että yhteistyömme myötä lajin pariin saadaan lisää uusia innokkaita harrastajia, ja pystymme yhdessä Ronin kanssa tarjoamaan mielenkiintoista sisältöä olemassaoleville harrastajille.” kertoo Discmanian kasvujohtaja Jussi Meresmaa.

Frisbeegolf on ollut pitkän nosteessa Suomessa, ja tutkimuksen mukaan jo yli miljoona suomalaista on kokeillut lajia. Lajin tunnettuutta ja matalaa aloituskynnystä tuodaan jatkossa esiin nyt erittäin suositun tubettajan vaikuttajamarkkinoinnin myötä. Laji on erityisen suosittu nuorten keskuudessa – Ronin seuraajissa on myös paljon frisbeegolfaajia.

“Yhteistyössä Discmanian kanssa pääsee edistämään niin frisbeegolfin ilosanomaa kuin nuorten kannustamista liikuntaan, jotka ovat molemmat tärkeitä asioita mulle. Nöyräksi vetää saada myös oma kiekko markkinoille tämmöisenä amatööriheittäjänä.” sanoo Roni Back.

Nyt alkavan yhteistyön hedelmiä nähdään jo loppuvuodesta, jolloin Roni tähdittää Discmanian vuotuista Mystery Box -kampanjaa. Keväälle 2024 on suunnitteilla Roni Back Signature Series -kiekko. Tämä on ensimmäinen kerta, kun vaikuttajalle suunnitellaan oma nimikkokiekko Discmanian mallistosta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version